Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Indiana Evans

images.jpeg

 

Indiana Evans Ausztrál színésznő, énekesnő és modell. 1990. július 27-én született Sydney-ben Indiana Rose Evans néven. Egyik legismertebb szerepe az Otthonunk című ausztrál filmsorozatban volt ahol Matilda Hunter karakterét formálta meg.

A KEZDETEK:

Indiana  alig töltötte be a hetedik életévét mikor a szülei táncórákra  iratták be.  A 10 évesen a fejébe vette, hogy ,  hangszereken fog játszani, majd alig 20 évesen a modellkedés felé fordult. Rögtön a modellkedéssel töltött első évben  szerepet kapott egy TV reklámban. Ugyanezen időben elkezdte  a Newtown School színi iskolát is.

FILMES KARRIER:

Első filmszerepét 2003-ban kapta egy ausztál vígjáték sorozatban.  Majd még ugyanebben az évben szerepet kapott a Snobs című sorozatban ahol Abby Oakley  alakította. 2004-ben  kapta meg a már említett Otthonunk című sorozatbeli szerepét, amiért 2005-ben  jelölték a Logie Award-ra "Legnépszerűbb Új női tehetségnek" kategóriájában .

Néhány televíziós film és sorozatbeli epizód szerep után 2008-ban átvetette Calire Holt szerepét a H2O: Egy vízcsepp elég című sorozatban - ez a szerep volt mely meghozta számára a világhírnevet is.  2010-ben ismét egy televíziós szerep következet a Artic Blast című filmben. 2011-ben pedig a Crownies című ausztrál drámasorozatban lesz látható.